Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

منوچهر حبیبی در نشست با اصحاب رسانه استان قزوین که در استانداری برگزار شد، اظهار کرد: به منظور قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا از امشب طرح "فاصله گذاری اجتماعی" همزمان با سراسر کشور در استان قزوین هم اجرا می‌شود تا از شیوع این ویروس جلوگیری شود.

معاون سیاسی استاندار افزود: روش‌های متعددی برای مهار ویروس کرونا در جهان عملی شده و هر کشور بر اساس فرهنگ و آداب و رسوم و سبک زندگی خود شیوه‌هایی را برای محدودیت‌های بهداشتی اجرا کرده است و ما نیز با تعطیل کردن مراکز جمعیتی، مدارس، بازار، دانشگاه‌ها نسبت به قطع زنجیره انتقال اقدام کرده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حبیبی عنوان کرد: هدف از اجرای این طرح کمک به قطع زنجیره انتقال، حذف ترددهای غیر ضروری، راهبری سیاست‌ها و تدابیر ستاد ملی کرونا در کشور، ایجاد تعامل بیشتر بین دستگاه‌های متولی و سرعت بخشیدن به مدیریت و پیشگیری از شیوع بیماری کرونا و ایجاد آرامش در جامعه است.

وی ادامه داد: همچنین طرح محدودیت تردد از ساعت ۱۲ امشب تا ۲۰ فروردین اجرا می‌شود و همه شهروندان ملزم به همکاری برای اجرای آن هستند.

این مسئول تصریح کرد: در این طرح فقط افراد بومی ساکن در استان می‌توانند در شهرها تردد کنند و افراد غیر بومی برای تردد می‌توانند از اتوبان عبور کرده و حق ورود به داخل شهرها را ندارند.

سخنگوی ستاد مقابله و پیشگیری از کرونا در استان اضافه کرد: همچنین تمامی مدارس، دانشگاه‌ها، بازارها، سالن‌های ورزشی، استخرها، پارک‌ها، مجتمع‌های تجاری و اصناف غیر ضروری تا ۲۰ فروردین تعطیل خواهند بود.

معاون سیاسی استاندار قزوین یادآور شد:تا نهم اسفندماه هیچ موردی از بیماری کرونا در استان مشاهده نشده بود ولی پس از اعلام رئیس دانشگاه علوم پزشکی مبنی بر یک مورد بیمار مشکوک در سوم اسفند ماه اولین جلسه برگزار شد و همه دستگاه‌های متولی از جمله سپاه، بسیج، ارتش، نیروی انتظامی و دانشگاه علوم پزشکی پای کار آمدند و تا امروز اقدامات مؤثری انجام شده تا از گسترش آن جلوگیری شود.

به گفته حبیبی، با کنترل محورهای ورودی، غربالگری، تعطیلی بازار، اصناف و کسبه، مجتمع‌های تجاری، مدارس و دانشگاه‌ها برای کاهش ارتباط مردم اقدام شد و در کنار آن برای تأمین تجهیزات بیمارستانی و درمانی هم برنامه ریزی صورت گرفت.

وی بیان کرد: در کنار آماده شدن همه بیمارستانها نسبت به آماده کردن بیمارستان صحرایی با ۴۵ تخت و مرکز نقاهتگاهی با ظرفیت ۲۰۰ تخت اقدام شد تا در صورت لزوم مورد استفاده قرار گیرد.

این مسئول عنوان کرد: ارزیابی‌ها نشان می‌دهد ۷۰ درصد مردم با مسئولان استان همراهی کرده و به توصیه‌ها اهمیت داده و توجه کرده‌اند اما ۳۰ درصد مردم بی توجه بوده و موارد بهداشتی را رعایت نکرده‌اند که همین تعداد محدود موجب هدر رفتن زحمات کادر پزشکی و سایر اقدامات صورت گرفته شده‌اند.

سخنگوی ستاد مقابله و پیشگیری از کرونا در استان گفت: اصناف مشمول طرح به سه دسته تقسیم شده‌اند و به صورت فعال، غیر فعال و تعطیل و به اقتضای شرایط مشخص شده‌اند.

معاون سیاسی استانداراسامی مراکز و واحدهای مشمول تعطیلی را به این شرح اعلام کرد: دانشگاه‌ها، مدارس، مهد کودک‌ها، پاساژها، نمایشگاه‌ها، تالارهای پذیرایی، رستوران‌ها، فروشگاه‌های لوازم خانگی، قهوه خانه‌ها، گیم نت، استخر، شهربازی، باغ وحش و دهکده طبیعت، حبیبی خاطرنشان کرد: بازار روز، موزه و سینماها، فروش خودرو، آرایشگاه‌های زنانه و مردانه، مراکز اقامتی، فرهنگی و اجتماعی همه تعطیل هستند.

وی ادامه داد: مراکزی که مجاز به فعالیت روزانه و مستمر هستند شامل فروشگاه‌های مواد غذایی، بهداشتی، داروخانه‌ها، مواد پروتئینی، قصابی‌ها، توزیع مرغ و تخم مرغ، ماهی فروشان، میوه فروشان، سبزی فروشان، فروشگاه‌های زنجیره‌ای، نانوایی‌ها، مراکز بهداشتی و درمانی، جایگاه‌های سوخت، لبنیاتی‌ها، توزیع دارو، سوپرمارکت‌ها، به صورت مستمر باید فعالیت کرده و باز باشند.

این مسئول اعلام کرد: ادارات بیمه سلامت، استاندارد، ثبت احوال، مخابرات و ارتباطات، دستگاه‌های خدمات رسان، آب منطقه‌ای، شرکت توزیع نیروی برق، آب و فاضلاب، پست، محیط زیست و سایر دستگاه‌های مشابه تا ۱۵ فروردین تعطیل هستند ولی کارمندان حق ندارند به مرخصی خارج از استان بروند و مدیران و معاونان آنها باید در اداره حضور یابند.

سخنگوی ستاد مقابله و پیشگیری از کرونا در استان اضافه کرد: همچنین ادارات ارشاد اسلامی، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، نیروی انتظامی، بسیج، سپاه، سازمان صمت، بهداشت و درمان و علوم پزشکی، دادستانی هم دایر هستند و باید در اجرای طرح همکاری کنند.

حبیبی عنوان کرد: تردد شهروندان سایر استان‌ها به قزوین ممنوع است و نحوه شناسایی افراد با کارت ملی، پلاک خودرو و بیمه نامه خودرو است و اگر افرادی موارد محدودیت را رعایت نکنند خودروی آنها یک ماه توقیف شده و ۵۰۰ هزار تومان نیز جریمه نقدی می‌شوند و واحدهایی که تعطیل نکنند نسبت به پلمب واحد آنها به مدت یک ماه اقدام می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایلنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: قزوین استانداری ویروس کرونا در استان دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۹۰۳۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دغدغه کارگران روی میز مسئولان قزوین

اسدی رئیس کانون عالی کارگران بازنشسته تامین اجتماعی در نشست در نشست سه جانبه نمایندگانی از کارفرمایان کارگران و دولت با اشاره به مطالبات کارگران گفت: افزایش دستمزد متناسب با نرخ تورم، امنیت شغلی، بهره مندی از خدمات درمانی در بیمارستان ها، سن بازنشستگی و سوابق بیمه‌ای از اهم خواسته‌های بازنشستگان است.

وی  افزود: مشکلات معیشتی جامعه کارگری، تعطیلی واحد‌های تولیدی، مسکن، مالیات بر ارزش افزوده و حقوق و دستمزد از دغدغه‌ای این قشر زحمتکش است.

کشاورز مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی هم گفت: نرخ بیکاری استان ۴.۷ است و رتبه اول اشتغال درکشور به استان قزوین اختصاص دارد. طبقه بندی ۶۷ شغل در سال ۱۴۰۲، کاهش حوادث شغلی و اصلاح بیمه کارگران ساختمانی از اقدامات مهم اداره کل کار بود.

فاطمه محمدبیگی نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک ضمن تقدیر از اقدامات خوب دولت سیزدهم در موضوع کار و کارگر از جمله کاهش نرخ بیکاری، و ایجاد اشتغال، ارتقا امنیت شغلی و کسب و کار پایدار گفت: با این اوصاف انتظار نداشتم وزیر کار وظایف شورای عالی کار را به گردن نمایندگان مجلس واگذار کنند.

محمد بیگی افزود: اجرای ماده ۴۱ قانون کار برای کاگران و ماده ۹۶ بریبا بازنشستگان، یک مطالبه ساده، عادی و قانوی ما در مجلس شورای اسلامی است لذا انتظار داریم دولت محترم و وزیتعاون کار و رفاه اجتماعی این این موضوع را به جد در ذدستور کار قرار دهند.

وی با بیان اینکه جامعه امروز جامعه تعاملی است، در خصوص میزان حقوق کارگران گفت: باید با مذارکرات عقلانی و منتطقی سبد معیشتی و تورم را حساب کرد و مر قانون را اجرا کرد.

محمد بیگی افزود:  ما نیازمند رسیدگی ویژه به معیشت کاگران هستیم و نباید منتظر باشیم تا کلام از زبان رهبری منعقد شود و تا گوش ما پیچیده شود.

وی افزود: این همه ما گفتیم، اما نشنیدند تا اینکه رهبر انقلاب در دیدار خود با کارگران به مسائل کارگران ازجمله امنیت شغلی، رسیدگی به وضعیت کارگران و اینکه کارگر رکن جهش تولید است و رضایت نیمی از جامعه با رضایت کارگر اشاره و پرداختند.

رییس مجمع نمایندگان استان گفت: وقتی که رهبر معظم انقلاب سیاست‌های کل تامین اجتماعی را ابلاغ کردند آیا جایی برای مصامحه است هنوز در چالش‌های ۲۰ سال پیش گیر کردیم باید روی میز ما اجرای کامل این سیاست‌های تامین اجتماعی باشد.

محمد بیگی افزود: در نشست سه جانبه نمایندگانی از کارفرمایان کارگران و دولت باید صحبت‌های و دغدغه‌های هر سه اینها را شنید و نباید واقعیت‌های را نادیده گرفت و همیشه جامعه کاگری پای واقعیت‌ها ایستاده است.

محمدبیگی گفت: ۳۳۰ هزار واحد کاگری در کشور فعالیت می‌کند که ۸۷ درصد جمعیت این واحد‌ها زیر ۱۰ نفر است ما باید کاری کنیم که کارگاه‌های کوچک و بزرگ بتوانند برای هزینه‌های دستمزد بتوانند به این مسائل رسیدگی کنند.

وی افزود: نباید این گونه باش که در کاگاه‌های زیر ۱۰ نفر شاهد عدم امینت شغلی، اخراج کارگران و قرارد‌های سفید امضا باشیم.

 وی افزود: سختی کار، عدم رسیدگی دقیق بر کمسیون‌های پزشکی تامین اجتماعی، مراجعات تعداد زیادی از مراجعان من را تشکیل می دهد بسیاری از مواقع قرار‌های که سازمان تامین اجتماعی (دکتر موشوی) گذاشته می شود به اجرا در نمی‌آید چرا در طول ۴ سال باید هر سال مجوز ایجاد درمانگاه تامین اجتماعی ازوزیر کار مربوطه اخذ شود، اما در عمل کاری انجام نشود چه مکانیزم ناکارآمدی وجود دارد که این کار عملی نمی شود چرا باید صدای ما برای دفاع از کارگر گرفته و یا زخمی شود اینها باید حل شود موضوع قارداد‌ها باید حل شود.

وی اظهار کرد: بدهی ۱۳۰۰ میلیارد تومانی سازمانی تامین اجتماعی از مابه تفاوت نسخ الکترونکی و کاغذی برای احتساب دارو به مردم دارد و اینها همه از جیب شما کارگران رفته است و سال گذشته با استناد به ماده ۲۳۴ برری رسیدیگی به این موضوع به قوه قضایه شکایت کردم و هنوز سازمان تامین اجتماعی پاسخی به من نداده است.

 وی به شاخص‌های رو به رشدی در حوزه کاگری مثل تعطیلی ۹۴۰ واحد نیمه تعطیل و یا تعطیل و مشکل دار با ۱۱۱ هزار کارگر اشاره کرد و گفت: اکنون با همت کارگران و مسئولان در دولت سیزدهم این تعداد به به ۶۰۷ واحد با ۸۰ هزار کاگر کاهش داشته است.

وی گفت: تولید ناخالص کشور ۳۶۰ میلیارد تومان داشته ایم و ۴ درصد آن یعنی ۱۵ میلیاراد صرف بیمه وحوادث شغلی می شود، اما چرا بعد از حلادثه باید این پول هزینه شود خساراتی، چون قطع عضو و ناراحتی‌های جسمی در ضمن کار برای کارگران بوجود می‌آید بعد به وضعیت او رسیدگی می شود آن همه با این وضعیت خدمات بیمه‌ای این هزینه‌ها باید در حوزه پیشگیری و طب کار و افازیش ایمین کاران هزینه شود باید تمامی واحد‌های تولید بالا و یا زیر ۱۰ نفر تمام موارد ایمنی را رعایت کنند.

محمدبیگی گفت: در حوزه تامین مسکن کارگران طرح‌هایی خوبی به مجلس آمده و تمرکز خود را به این مموضوع کذاشتنه، چون ۷۰ درصد سهم سبد معیشت خانوار را هزینه‌های مسکن تشکیل می‌دهد می‌توان با همکرای بانک رفاه کارگران و توسعه تعاون و تامین مالی طرح‌های مسکن کارگری طرح‌های خوبی را برای مسکن کارگران اجرا کنیم استان قزوین رتیه دوم ساخت و تامین مسکن کارگران و ریته اول اشتغال کارگری را در کشور دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • کارگران ۱۱ اردیبهشت تعطیل هستند؟
  • افزایش آسیب‌های اجتماعی در دانش‌آموزان / چرا طرح نماد ناقص اجرا شد؟
  • طرح مراقبت‌های روانی اجتماعی دانش‌آموزان در سمنان اجرا شد
  • دغدغه کارگران روی میز مسئولان قزوین
  • امشب، آخرین مهلت انتخاب رشته دکتری ۱۴۰۳
  • آغاز پیش‌ فروش بلیت اجرا‌های «امشب به صرف بورش و خون»
  • امشب آخرین مهلت انتخاب رشته داوطلبان آزمون دکتری سال ۱۴۰۳
  • حمله روزنامه جوان به تعطیلی شنبه
  • حمله روزنامه جوان به مدافعان تعطیلی شنبه
  • حمله روزنامه جوان به تعطیلی شنبه : کم کم می خواهند شنبه را به روز اصلی تعطیل تبدیل کنند/ اینکه گفته می شود باید با دنیا هماهنگ شویم یک پیام پنهان دارد